Brinta
Brintapap, of een andere tarwepap, is een lekker warm ontbijt voor de koude winterdagen. Door de volkoren granen raak je lekker gevuld en krijg je niet zo snel weer trek.
Ingrediënten
- - 250 mililiter sojamelk, of een andere plantaardige melk
- - 7 eetlepels Brinta (of meer of minder naar smaak)
Bereiding
Verwarm de sojamelk in een steelpan of in de magnetron. Roer de Brinta door de melk, en klaar is je ontbijt!
Tip: Net als met havermoutpap kan je met Brintapap heel veel variaties maken door bijvoorbeeld appelstroop, kaneel, kardemom, rozijnen, zonnebloempitten, noten of vers fruit (zoals banaan) toe te voegen.
- Menugang:
- Ontbijt
- Keuken:
- Hollands
- Type:
- Cereal
- Seizoen:
- —
- Gelegenheid:
- —
- Smaak:
- —
- Allergieën en diëten:
- Notenvrij, Sojavrij, Vrij van geraffineerde suikers
- Moeilijkheidsgraad:
- Makkelijk
- Labels:
- Budgetvriendelijk, Supermarktvriendelijk